Bij 20 personen gratis gebruik BBQ
Meer dan 20 soorten vlees en vis
Altijd de laagste prijs

Over Zeeland Barbecue

Bruin bakken op de barbecue. Dankzij de barbecuepakketten van Maros wordt uw barbecue een berelekker braadfestijn! Wij bieden u meer dan twintig soorten vers barbecuevlees en een uitgebreid visassortiment aan. Bakt u ze zelf niet graag bruin? Zelfs dan staat Maros paraat. Zo is uw barbecuefeestje altijd geslaagd!

 

Slagerij Maros Goes is gespecialiseerd in het verzorgen van barbecues in heel Zeeland en verzorgt graag de barbecue die helemaal bij u past. Runderbiefstuk, satéstokjes, varkensfilet, hawaïsticks, beefburgers, shaslicks, beenham, onze barbecuepakketten bieden voor ieder wat wils. Wilt u nog meer variatie? Dan is het nieuwe visassortiment iets voor u. Het varieert van overheerlijke vispannetjes tot gekruide visspiezen. 

 

Vindt u het lastig om het vlees prachtig bruin te braden? Dan staat het ervaren personeel van Maros met de vleestang in de hand al voor u klaar om een complete barbecue voor u op locatie te verzorgen. Ook voor een barbecueparty met een grote groep kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Bij Maros weet u welk vlees u op de barbecue heeft.

 

Lees meer over ons familiebedrijf op Marosgoes.nl. Voor het online bestellen van ander vlees en onze specials kunt u terecht op Vleesbaas.com.