• Bij 20 personen gratis gebruik BBQ
  • Meer dan 20 soorten vlees en vis
  • Altijd de laagste prijs

Tips & Tricks

Gebruik de juiste, bijpassende accessoires.

Gereedschap met lange handvatten en goede handschoenen beschermen u tegen de hitte. Gebruik Barbecuevorken alleen om het eindproduct van de barbecue te halen of te snijden. Prikken in het vlees zorgt ervoor dat smaakvolle vleessappen verloren gaan.



Voorkom het lekken van vet op de kolen/vlammen 

Wanneer het ontbrand, kan het vlees daar onder lijden.

Leg uw gerechten altijd op een schoon bord.

Leg nooit gegrilld eten op schalen of borden waar rauwe gerechten op hebben gelegen. 

Gun uw vlees enige minuten “rust” nadat het van de barbecue komt.

De smaakvolle vleessappen die door het grillen naar de oppervlakte zijn gekomen, krijgen hiermee de tijd om terug te vloeien naar de kern.



Geef het vlees de tijd om bruin te worden.

Het vlees teveel om en om draaien is niet goed.



Bestrijk het vlees op het rooster regelmatig met olie.

Door het vlees op het rooster regelmatig te bestrijken blijft het vlees sappiger.



Gebruik aluminium folie voor het bakken van vis.

Dit zorgt ervoor dat de vis niet aan het rooster blijft plakken.

Strooi van tevoren nooit zout op het vlees.

Dan verschijnt er vocht, dat het bruinbakken bemoeilijkt.



Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los.

Laat het even liggen, later gaat het vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snij de verbrande randjes eraf, deze zijn namelijk niet gezond.